Warmtepompen

Eric Kerstens Verwarmingstechnieken te Essen gespecialiseerd in:

  • Warmtepompen Installateur
  • RESCERT installateur van warmtepompen
  • Grondwater warmtepompen
  • Luchtwater warmtepompen

Welke merken van Warmtepompen installeren we?


Weishaupt Warmtepompen

Weishaupt warmtepompen behoren tot de efficiëntste en stilste warmtepompen op de markt.
Of de warmte uit de lucht, de grond of het grondwater gehaald wordt, steeds wordt een zuinige en absoluut betrouwbare werking van uw installatie verzekerd

www.weishaupt.be

Buderus Warmtepompen

De Buderus warmtepompen worden al sinds 1968 in Zweden gebouwd en zijn ontworpen om zelfs in de meest extreme omstandigheden hun werk te blijven doen. Een Buderus warmtepomp onttrekt op de meest efficiënte en ecologische manier warmte uit de grond of uit de buitenlucht. Deze vrijgekomen warmte-energie kan u gebruiken om uw woning te verwarmen en om sanitair warm water te produceren. Welke warmtepomp het beste bij uw situatie past hangt af van verschillende factoren. In ons uitgebreid gamma vindt u zeker wat u nodig hebt.

www.buderus.com/be/nl

NIBE Warmtepompen

HAAL DE WARMTE IN HUIS MET EEN WARMTEPOMP
Met een warmtepomp van NIBE creëer je het perfecte comfortniveau in je huis tegen betaalbare kosten en met respect voor de natuur. Door onze jarenlange ervaring heb je een ruime keuze uit een zeer gevarieerd assortiment warmtepompen voor bijna élke situatie. Overweeg je om een warmtepomp te kopen? Maak dan hieronder nader kennis met de diverse warmtepompsystemen van NIBE.

nibe.eu/producten/warmtepompen